Johanna Andersson

Måndag
Slut på sportlovet och dags för skola igen. Hade tre lektioner idag och slutade klockan tre. När jag kommit hem så cyklade jag direkt till stallet. Red ett markarbetespass i ridhuset på Farinelli. Riktigt skönt att kunna vara där när det är ljust ute! 

Efter att jag var klar i stallet cyklade jag hem och tog på mig träningskläderna. Sprang en liten runda ute och det gick så himla bra. Kändes så himla lätt och hade egentligen kunnat springa mycket längre än vad jag gjorde då allting flöt på så himla bra, men det är väldigt kallt ute och jag vill inte riskera att bli sjuk. 
Stressig morgon
Hej på er! Stress denna morgon. Bara stress! Åkte till stallet. Skulle rida och fixa allt där på mindre än två timmar. Jag hann men det var ju inte kul. Efter stallet var det hem och duscha sedan fixa mig. Sen nu köpa mat och sen jobba 11-20. 
Stressinlägg jag vet men uppdaterar er bättre sen. Nu ska jag jobba. 
Första löprundan ute
Corepasset på gymmet som jag tänkt gå på var inställt i morse, så jag tog en löprunda ute istället. Första rundan ute för i år faktiskt. Kondisen var bättre än vad jag förväntat mig och vädret är ju helt fantastiskt idag! 
Bra start på dagen.