Johanna Andersson

Stängning

Ikväll har jag jobbat och haft min första stängning. På special, avdelningen som jag tillhör, så har man stängningen ensam och det var faktiskt första gången jag var helt ensam och skötte allting på avdelningen själv. Jag tycker att det gick bra faktiskt! Var lagom mycket folk och inga större och komplicerade saker hände. När klockan blev elva så fick jag sluta och nu sitter jag hemma och ska äta dipp. Ha en bra kväll!

Matsträning 28/6

Igår var det sista matsträningen och nu har vi några veckors sommaruppehåll. Dock ska jag vara med på hans sommarkurs om en månad som är i tre dagar. Ska bli skitkul!
Igår så jobbade vi lite med lydnad. Använde oss mycket av en galoppbom framför vissa av hindrena. Det gjorde faktiskt att Farinelli hoppade väldigt lugnt och avslappnat. Hoppade en liten bana som började med ett räcke intill långsidan, vidare på en kombination snett igenom, sedan upp på en oxer och sist snett igenom på en trippelbarr. Sedan tog vi den banan två gånger i rad så det blev några hinder man fick hoppa. Farinelli var sjukt fin och duktig hela träningen! En aning seg, men tror att det berodde på att det hade varit varmt i solen under dagen.

En sommarö

Igår var jag på Öland och tränade med Farinelli. Men tänkte skriva mer om det senare i ett annat inlägg. Öland är verkligen vackert. Vattnet är precis intill och kvällssolen som på kvällarna går ner bakom horisonten och speglar sig i vattnet är helt underbar. Var så skönt att få komma över bron igår och en fördel med Öland är att det inte alla är lika många flugor där som i Kalmar!