Johanna Andersson

kocktävling
Hej allihopa! Idag i skolan fick jag tillbaka mitt so prov och på det fick jag B. Precis det jag satsade på så jag är jätte nöjd med det. Sista lektionen hade jag hemkunskap och då hade vi kocktävling. Jag och Nah gjorde rullader med klyftpotatis, brunsås och sallad. Vi hade aldrig gjort det innan och vi hade knappt något recept att gå efter men vi vann ändå! Maten blev så himla god också, sjukt grymma vi var!
hopplektion
Hade hopplektion på Abbe idag. Skulle träna lite inför söndagens tävling, det blir LD, LC höjd då. Men lektionen gick jätte bra tycker jag. Hoppade en liten bana som stod på medelinjen. Började hoppa fram på ett räcke som låg på 70 cm. Sen hoppade jag banan, han var pigg och hoppade jätte fint. Han hoppade även vatten mattan utan några problem. Höjde upp till 80 cm som vi ska hoppa på tävlingen på söndag. Han tvekade inte och gick som en klocka. Skrittade honom lite och medans jag gjorde det så höjdes hindrena till 90 cm. Han hoppade räcket lika bra som innan men när han kom till oxern så blev han osäker på sig själv och vägrade. Kom en gång till och han hoppade det riktigt fint! Fortsatte banan och han hoppade super bra. Är sjukt nöjd över honom, han har blivit en super ponny jämfört med hur han var för ett halvår sedan. Det är så himla roligt att se resultat för det man har kämpat för!
och här är en bild på själva banan jag hoppade med honom. Först kom vi in på räcket, sen en volt och in på diagonalen på oxern, sen ner och göra en rätt skarp sväng på vatten matta hindret och sen en volt till nr 4 räcket. 
 
Ansiktsmask och hårinpackning

Har nyss tagit en dusch och haft ansiktsmask och hårinpackning så nu känner jag mig fräschare än innan. Idag har jag ridit som ni redan vet och sen har jag kollat på världscupen i ungefär 3 timmar.