Johanna Andersson

Lördag
Av långhelgen är det nu bara en vanlig helg kvar, och det är mindre än två veckor kvar till sommarlovet. 
Jag ska snart cykla till stallet och rida ut på Chucky, men bara lite lugnt för det var en så lång dag igår. 
LCn
Efter lååång väntan så är vi klara och påväg hemåt. Inte riktigt min tur idag. 
På framhoppningen i LCn så var han lite trött, rev oxern en gång men annars så hoppade han jättefint. 
På banan så var han fortfarande lite trött och han var inte riktigt med på första hindret så han petade det. Sen flöt det på bra och vi samarbetade hur bra som helst fram till hinder 6. Det var samma hinder som han vägrade på i LDn. Fick två stopp på det, tredje försöket så blev jag tvungen att ryta till lite på honom och då skärpte han sig och hoppade, och hoppade sedan jättebra efter det. 
Det var inte riktigt vår dag men det var riktigt kul på gräs och vi laddar om till nästa tävling. Får se om det blir i Oskarshamn eller torestorp. 
Ölandshoppet
Hoppar en LD och LC idag, LDn har jag redan hunnit hoppa så väntar på att LCn ska börja men det lär ta en lång stund till. 
I LDn iallafall så var han riktigt fin på framridningen. På framhoppningen så fick vi ett stopp på räcket första gången, vet inte riktigt varför men tog det igen och han hoppade jättefint. Hoppade oxern och han tog de utan problem. 
På banan blev han jättepigg och stark så det blev jobbigt att hålla honom. På 5an fick vi ett stopp, tog i honom lite för mycket och han missuppfattade det hela. På 8an fick vi ett stopp till, det var ett hinder med två fyrar somhinderstöd som han blev tittig på så han drog sig åt sidan men la till ytterskänkeln men han ville inte riktigt. Med lite tidsfel på det så blev det totalt 12 fel. 
Skriver om LC sen.