Johanna Andersson

svar på kommentar
Hur gammal är frallan? Jätte fin
 
Hejhej! Visst är han fin min lilla älskade häst. Han är född 2005 så alltså 10 år gammal. Blir 11 år imorgon på "alla hästars födelsedag", den 1a januari. Lilla killen börjar komma in i sina bästa år :)
Nyårslöften
För vissa är nyårslöften bara skit men för mig är det viktiga löften som man vill klara under det nya året. Mina nyårslöften i år är riktiga löften som jag verkligen ska försöka hålla. Jag tänker inte ha några löften som att t.ex få långa naglar osv som jag haft andra år. Utan lite mer seriösa löften denna gången. 
 
1. Plugga och bli bättre i skolan
Detta året har jag latat mig i skolan. Mest bara suttit av lektionstiden utan att verkligen lyssna och ta in kunskap. Det tänker jag ändra på till nästa år och istället hänga med och plugga mer än vad jag har gjort. 
2. Satsa på Farinelli
Jag ska nå mina mål under året och satsa allt jag kan för att nå så långt vi kan det kommande året. Att verkligen lägga tid på träning och kanske vara i stallet de där lördagskvällarna. 
3. Vara nyttig
En nyttigare livsstil hade verkligen inte passat bättre än nu. Slänger i mig så mycket skitmat, så nu krävs en förändring och det ska det bli. Det finns alltid ett nyttigare alternativ! Att träna ska jag försöka så mycket som jag hinner. 
4. Lägga ner tid på bloggen
Under året har det blivit bloggpauser, dålig uppdatering osv. Det ska förbättras och fler inlägg ska jag ge er! Får också se om jag stannar kvar på blogg.se eller byter till en annan portal. 
I sista minuten
Är påväg in till stan nu med tanke om att hitta en ny nyårsklänning. Sista minuten, jag vet. Men hemma har jag en tight och en lite slappare, båda klänningarna är snygga. Men jag vill verkligen ha en ny. 
Tror att det kommer vara rätt utplockat eftersom rean typ har gjort sitt nu. Men får väl se, hoppas verkligen. Annars kan man ju alltid ha kjol och en snygg topp också. Har lite beslutångest över kvällens outfit. Får helt enkelt se vad det blir. 
Ska iallafall till Öland ikväll. Lär bli kul eftersom det är så himla många goa människor som ska dit. Innan det ska jag äta lite gott med familjen och ha det mysigt. Hoppas ni får ett bra nyår!