Johanna Andersson

Fel vinnare
Igår var det Eurovision song contest och enligt mig så vann verkligen helt fel låt. Det borde ha varit Australien som vann enligt mig. Kul att det gick så pass bra för Frans och Sverige ändå. 
Snart ska jag ut och övningsköra lite i regnet. Äntligen lite regn efter typ över en veckas torka. 
Thai silk
Har haft fullt upp idag! Hade ungefär 1,5 lektion och båda var ekonomi. Den sista lektionen var frivillig och jag gick på halva därav är den räknad som en halv. Var sedan iväg på ett ärende som jag fortfarande håller hemligt tills saker och ting är mer klart. Efter det åkte jag och mamma till banken som ligger i Mönsterås och fixade massvis med nödvändiga grejer som behövdes fixa. Har nu även swish, beställt ett nytt kort och fixat ett sparkonto till mig bl.a.  
Mamma och jag avslutade med att vi åt lunch på Thai silk och har legat i matkoma sen dess. 
Ängen
Testade att rida Farinelli på ängen idag och trodde inte att han skulle kunna fokusera riktigt, men hade riktigt fel faktiskt. Han var lite tittig och osäker från början, men det tog bara några minuter tills han kom över det. Jäkligt försiktig var han på gräset märkte jag. Men jag tar det som en bra sak. 
Jobbade och lösgjorde honom lite. Det finns även en liten backe som jag jobbade honom i galopp upp och ner för. Farinelli var riktigt lugn hela passet och jobbade på bra. Märkte även att han trivdes riktigt bra att ridas på ängen vilket var jätteroligt!