Johanna Andersson

Nyårslöften
Snart är denna dagen slut och ett nytt år ska firas. Jag har faktiskt bara tre löften inför nästa år och dessa tänkte jag berätta för er. Jag ska...
Använda mobilen mindre. 
Jag använder mobilen alldeles för mycket och är verkligen helt fäst vid den. Ibland är det så illa att jag kollar mer på mobilen än att vara med personen som är med mig just i stunden. Så inför nästa år ska jag lägga ifrån mig min mobil mycket mer och fokusera på viktigare saker. 

Träna mer och vara nyttig.
Jag ska börja besöka gymmet så ofta som jag har tid för och om jag inte har tid för att åka in till ett gym så finns det alltid andra sätt att få sin träning gjord. Jag ska även äta mer nyttig mat och tänka på vad jag stoppar i mig. Hejdå skitmat!  

Lägga ner mer tid på skolan.
Betygen ska höjas ett snäpp och jag vet vid detta laget hur viktigt det är att plugga till prov om man ska uppnå ett högt betyg. Det fungerar inte att plugga dagen innan längre om man vill komma någonstans här i livet.  
Sista dagen på året

Hej allihopa! Det har blivit lite semesterdagar här på bloggen, men i verkliga livet har jag varit väldigt upptagen. Jag har jobbat långpass, gymmat, varit i stallet och umgåtts med min pojkvän. Idag är jag helt ledig eftersom det faktiskt är nyår! Har längtat till 2017 rätt länge nu och det känns skönt med ett nytt år. Nytt år och nya möjligheter!


Planerna idag är att jag och Ali ska kolla på raketerna vid slottet inne i stan. Efter det ska vi äta en god middag och senare framåt kvällen ska vi på en fest. Får se ifall vi åker in till stan innan tolvslaget eller om det firas på festen. 
Tänkte lägga upp lite nyårslöften senare också, puss! 

Stängning

Stängning är roligt fastän att det är mycket saker att hålla koll på, men när det knappt är några kunder så är det faktiskt det segaste som finns. Restaurangen säljer ju som mest på sommaren, så nu under vintern är det verkligen helt dött. Det gick bra för mig iallafall och det är alltid positivt. 

Jag har redan kommit hem och hunnit duscha av mig faktiskt. Så snart tänkte jag att jag skulle åka hem till min saknade pojkvän och sova där. Puss!