Johanna Andersson

Ebbas by the sea

Idag har jag och Ali varit över på Öland. Vi gick en stund på skördefesten och kollade på allt som var utställt. Hela Öland är täckt av pumpor typ. Vi gick även en runda vid Borgholms hamn innan vi gick till Ebbas by the sea för att äta de godaste burgarna som finns. Det är helt klart min favoritrestaurang! För övrigt har det varit en riktigt mysig dag på Öland med min favoritkille.

Galoppbommar

Idag red jag Farinelli i paddocken för en gångs skull. Inte ridit i den på över en månad då underlaget varit för dåligt och för hårt. Men i morse regnade lite vilket gjorde att den var väldigt fin idag.

Frallan var riktigt fin! Började med att lösgöra honom noggrant. När han sedan var uppvärmd så red jag på två galoppbommar som det var fem normala galoppsprång mellan. Där varierade jag mellan 4-6 galoppsprång. Det gick förvånansvärt bra och lyckades rida på de galoppsprång jag hade tänkt att rida på varje gång. Klapp och beröm till frallan idag!

Långpromenad

Hade ingen ork till att rida idag. Mina muskler är helt slut så valde att gå en runda med Farinelli istället. Det blev en riktig långrunda på en timme, men det var skönt. Kroppen är slut ännu en gång dock, men känner att jag mår lite bättre ändå.

Kvällen har jag tänkt tillägna mig till att plugga i några timmar. Senare är det premiär för bonde söker fru. Wihoo som jag längtat!!