Johanna Andersson

nu berättar jag
Nu tänkte jag avslöja allt! Dessa hemligheter som jag har skrivit om här på bloggen, ni kanske har kunnat gissa vad dom har varit om? Det är iallafall om två saker faktiskt. 
 
För det första så har jag åkt fram och tillbaka till Skåne nu i ett par veckor för att testa en storhäst som jag var intresserad av. Och gissa vad? Vi köper och hämtar denna fina häst på fredag! Allt känns bara så himla underbart. Jag har haft rätt stora krav på hur min storhäst ska vara och nu efter att ha provat ett antal hästar runtom så har jag äntligen hittat den rätta. Allt kändes bara så rätt när jag provred denna häst, men mer fakta om den när hen hämtas hem. (Kön får ni inte veta ännu, hiihi) 
Den andra "hemligheten" som jag nu avslöjar är att vi kommer sälja Chucky. Han är såld till Skåne vid ett jättefint ställe som ligger 2 mil ifrån där vi hämtar min nya storhäst. Så på fredag tar vi med honom ner och lämnar honom hos den nya ägarinnan. 
Snacka om att det kommer bli en dag fylld av olika känslor på fredag! Kommer bli sjukt svårt att säga hejdå till Chucky och sen efter det kommer jag bli så himla glad för den nya hästen. Men jag tror faktiskt att detta kommer bli bra, jag känner mig redo för en storhäst nu. 
Pussar lite extra på prinsen medans dagarma räknas ner. Två dagar kvar innan mitt allt åker♥
Onsdag
Började dagen med skolfoto idag. Fick även se det efteråt och jag blev inte direkt nöjd. Men säg en gång som jag blivit nöjd med skolfotot, haha. 
Gick inte på sista lektionen idag heller för hade sån fruktansvärd magknip. Inte alls kul då jag hade behövt att gå på den lektionen. Men åkte hem och sov en stund så det känns mycket bättre nu.
Åkte till stallet sen och eftersom Chucky har gått rätt bra och hårt nu så han fick vila idag. Så bara massa mys alltså. 
Om ni söker hästsaker passande D-ponny så har jag alla mina prylar nu till salu! Bara hör av er genom en kommentar eller på annat sätt. 
Sovmorgon
Sovmorgon idag, också ett annat ord för tidig morgon i stallet. För precis så är det för mig. Jag älskar att vara i stallet tidigt, det är bara skönare på något sätt och sen börjar man ju dagen på bästa sätt. 
Chucky reds i ridhuset innan och jag jobbade mycket med att få igenom den där högersidan. Det var inte lätt kan jag säga, men i slutet av passet var han riktigt lös och fin! 
Nu räknas dagarna ner också. Väldigt blandade känslor. Och jag lovar er att jag avslöjar vad allt detta hemliga är antingen idag eller imorgon. Den som väntar, väntar på något gott. Puss.