Johanna Andersson

nyår
Hej allihopa! Började dagen med att hoppa min fina ponny för första gången på 3 veckor. Det gick sjukt bra men skriver mer om det imorgon. 
Vid fem var jag inne vid slottet i Kalmar för att fota och kolla på raketerna. Fick några bilder men vet inte riktigt hur bra dom blev, är fortfarande lite nybörjare med nya kameran. Senare ikväll ska jag och Julia ta bussen till Nybro. Det var någon fest där som vi skulle på, men får se om det är nåt att va på. Annars blir det någon annan spontan plan. 
För övrigt så hoppas jag att ni får ett bra slut på 2014 och att 2015 kommer bli ett suveränt år! Känns ganska mycket som att det kommer bli bra.
nya naglar
Nu när jag inte ska jag jobba på ett tag så kan jag passa på att äntligen fixa mina naglar. Perfekt att kunna ha det lite fixat inför nyår!
Detta är vad jag använde mig av. Ett silvrigt naglack (och Isadoras naglack är dom bästa enligt mig då dom har lite större "borste") och när naglacket hade torkat klistrade jag på nail stickers över hela nageln. Sen fick man självklart klippa och fila till det så man fick till formen efter just sin nagel.
Så blev resultatet! Liknar lite som folie man kan ha över mat enligt mig, men det är ju min åsikt.
Ber om ursäkt över mina väldigt torra fingrar och nagelband som ni får skåda på dessa bilder. Men det är ganska naturligt och vanligt nu när det är så kallt. Dock var det först nu jag faktiskt märkte att dom var så pass torra. 
Synas
Just nu syns jag på blogg.se synas. Syns dock bara för dom som är inne på sin blogg på datorn.