Johanna Andersson

Drunknar i plugg
Det är helt sjukt hur mycket plugg vi har just nu. Känns som att lärarna inte tror att vi har något att göra på fritiden, eftersom de bara ger oss massa prov, läxor och inlämningar på varje lektion som vi har. 
Ikväll har jag pluggat hela tiden så nu tar jag en paus och kollar på paradise hotel.
Börjar även bli sjuk tror jag, har under dagen fått jätteont i halsen. Hoppas det går över eftersom jag verkligen inte kan bli sjuk nu.
Upphöjda bommar
Vet inte riktigt vad som har hänt med Chucky men han har levererat och varit jätteduktig varje dag sen i lördags! Inte ett enda ridpass som har gått dåligt sen dess. 
Idag körde vi upphöjda travbommar i paddocken. Älskar att träna med bommar, något av det roligaste som går att träna med. 
Chucky skötte sig galant iallafall och var i en bra balans över bommarna. Kan ännu en gång inte vara mycket nöjdare än såhär. 
Svettigt
Nu har både jag och Chucky svettats rejält efter ett riktigt bra och intensivt pass på galoppbanan. 
Är förvånad över hur bra det faktiskt gick! Galoppbanan brukar oftast bara ge Chucky en signal och det är att han ska sticka iväg i full galopp. Men idag var det helt annat. 
Han jobbade i en riktigt härlig och bra form och höll det tempot som jag bad honom att vara i. Kan inte vara mycket nöjdare än såhär!