Johanna Andersson

Trimmat
Idag har jag äntligen fått trimma hästarna i ridhuset! Det var länge sen så har längtat så mycket. 
Började med Apollo och han var inte riktigt på humör idag faktiskt. Han ville inte riktigt fram eller göra det jag krävde av honom. Visst alla har dåliga dagar så vi kör igen imorgon eller en annan dag. 
Sen red jag Chucky och han var så sjukt fin! Jag älskar den ponnyn så himla mycket. Han jobbade grymt bra idag och gjorde verkligen allt för att göra det bästa han kunde. Han har skött sig riktigt bra de senaste dagarna nu när jag ridit i paddocken eller ridhuset, vi är på g igen!
Dienstag
Godmorgon! Veckan rullar på och om inte så lång tid är jag ledig(!!). Går i skolan till ungefär tre idag och ska skriva en uppsats på första lektionen och ha en muntlig redovisning på sista lektionen. Inte så jobbig dag för övrigt. 

Bra måndag
Efter skolan gick jag och Nah på stan en stund, sen hängde hon med mig hem. Mysigt att få umgås med henne igen faktiskt. 
Sen åkte jag till stallet och var sjukt taggad på att trimma mina hästar i ridhuset. Men när jag kom dit så var det bokat och det regnade och har regnat hela dagen även idag så paddocken var som en pool. Alltså riktigt blöt, lerig och äcklig. Alltså inget alternativ att rida i för mig. Så det blev att jag skrittade ut båda istället. Sen fixade jag allt som skulle fixas och hästarna fick på sig torra mysiga täcken på sig. Dom gör mig på så himla bra humör dom där små individerna! 
Efter stallet duschade jag lite snabbt och sen cyklade jag till Sara för att umgås med henne. Kom hem för en stund sen och nu ska jag snart sova. 
Har haft en ganska bra måndag i övrigt trots det äckliga vädret!