Johanna Andersson

Tack!
Idag när jag kom till stallet så hittade jag en present i mitt skåp. Den var från Lisa för att jag tog hand och red Aladdin under veckan hon var i Turkiet. 
Fick en Ralph Lauren t-shirt och 300kr att handla för på modehuset. 
Tack så jätte mycket! 😄 


resultat
Jag och Chucky hoppade våran första tävling tillsammans idag och vi hoppade två klasser, kan säga att det blev blandade resultat.
 
Började med att gå banan, den var inte svår alls. Ganska långa vägar mellan hindrena och inga "titt" hinder precis. När jag hade gått banan satte jag upp på Chucky och red fram. Han var verkligen lugn och avslappnad. Började hoppa det lilla krysset två gånger och bytte galopp en gång till vänster och andra gången till höger. Kom sen på räcket en-två gånger och sen oxern två gånger. Han hoppade allt jätte bra.
Inne på banan i första klassen (Clear Rounden) började han tagga till. När vi sen hoppade red vi i ett ganska snabbt tempo, han hoppade allting jätte bra och vi blev felfria.
 
Andra klassen var en bedömning A:0 A:0. På framhoppningen hoppade han allt. Det var trångt inne på framhoppningen och han var lite piggare nu än innan. Hoppade fram som innan på krysset, tog räcket en gång men kom lite nära så han kom emot, men rev det inte. Så jag kom en gång till på räcket och han hoppade det jätte fint. Kom sen på oxern och han hoppade det bra. Hoppade det bara en gång eftersom det blev riktigt trångt och alla var ivägen.
På banan hoppade han 1 och 2 bra, på hinder nr 3 "krashade" vi in i. Kom lite för snabbt in och i obalans så ja, det blev som det blev. Kom en gång till och han hoppade det. Hinder 4 gick bra, men på nr 5 så vägrade vi ut oss och blev alltså uteslutna.
 
Är ändå nöjd med insatsen av oss båda, det var ju trots allt vår första tävling tillsammans! Bästabästa ponny ♥
Tänkte lägga upp video från båda ritterna, men vi filmade med en filmkamera med band i så man måste ha en viss sladd för att kunna ladda över den på datorn och det hade vi tydligen inte så får se om vi fixar det...
 
Tävling
Tidigt upp idag och iväg till stallet. Chucky var en aning stirrig idag när jag kom till stallet. Men tog in häst kompisen så då lugnade han ner sig lite. Gick bra att lasta honom och nu är vi påväg till tävlingen!
Min outfit idag, chucky har rött schabrak och svarta skydd.