Johanna Andersson

shoppat
Jag och mamma åkte in en sväng till modehuset för jag behövde verkligen nya jeans och även lite nytt smink. Hittade sminken jag skulle ha och gick sedan till BikBok där jag köpte mig ett par svarta flexjeans. Hittade sedan ett par svarta kostymbyxor från Vero Moda som jag verkligen också var tvungen till att köpa. Tycker det är så himla snyggt och har letat efter ett par kostymbyxor hur länge som helst nu så äntligen har jag hittat ett par. 
Flexjeansen 
Kostymbyxorna
Rehab
Var och kollade en stund på tävlingen på klubben. Gick sedan till stallet och red Frallan. Han joggades och skrittades bara i ridhuset idag. Började passet med att lösgöra honom i skritten och det resulterade till att han blev skitfin i traven sen. Så himla duktig är han och han gör mig verkligen till världens lyckligaste människa varje dag jag får träffa honom. Han är mer än vad jag någonsin har önskat. 
Han kändes iallafall väldigt fräsch och såret var rent och fint. Läkningsprocessen är i full gång och snart kommer han vara redo igen. 

Fredagen
Blev ingen bloggning igår då jag var rätt upptagen med att göra andra saker. Började med att jag tog en lång sovmorgon så jag verkligen var utvilad. Åkte sedan till stallet och red ut på Farinelli i regnet. Han blev rädd för lite olika saker och ville inte gå fram vid olika tillfällen i början men när vi hade ridit en stund så var det helt lugnt. Kan fortfarande inte rida ut själv men det går framåt för varje gång och jag vet att det snart kommer gå! Han ska bara vänja sig och sluta se farorna i det mesta. Efter jag hade ridit så klippte jag även hans man. Den hade blivit rätt lång så det var dags. Det ska vara välklippt tycker jag. 
 
Efter stallet så duschade jag och åkte sedan till Julia. Det är inte ofta vi umgås så det var riktigt kul att få kunna vara med henne igen. Egentligen gjorde vi inget särskilt utan snackade mest och myste med hennes nya nakenkatt. Riktigt cool var den!