Johanna Andersson

Valborg
Godmorgon! Jag har inte glömt bort er, jag lovar. Har bara lite mycket att göra om dagarna just nu och mitt schema är ganska tight kan man väll säga. Därför blir inte uppdateringen alltid så bra som jag skulle vilja. 
Om mindre än två timmar är det dags för mig att jobba lite. Har egentligen ingen lust idag faktiskt eftersom jag har ganska mycket plugg att ta mig igenom. Det är även Valborg idag så ikväll är planerna som så att jag ska festa tillsammans med några kompisar. 
Har man ingen egen krans så kan man alltid låtsas trots att det inte är midsommar, puss. 
Sovmorgon
Godmorgon! Vaknade för nästan en timme sen. Skönt att sova ut ibland. Alla lektioner på förmiddagen var inställda så ska inte till skolan förrän 12:45. 
I skolan ska jag bara skriva ett matteprov. Är ganska nervös inför det, men hoppas att det kommer gå bra ändå. 
Nu sitter jag med en mangosmoothie som jag ska äta och sedan ska jag plugga matte igen och gå igenom det nödvändigaste. 
Körlektion och gym
Idag har jag hunnit med en körlektion som gick grymt bra. Känner verkligen att jag har bra koll på min körning nu och är enligt mig egentligen redo för att ta körkortet nu. 
Efter körlektionen drog jag till gymmet och tränade lite. Gjorde inget speciellt utan körde lite kondition och avslutade med att träna rumpa, ben och mage. Gick riktigt bra och det är skönt att hinna med ett pass på gymmet även fast jag har mycket plugg just nu. 
Nu ska jag sätta mig ner och plugga matte. Matteprov imorgon och jag är som vanligt ute sista dagen med pluggandet.