Johanna Andersson

Göteborg del 1
Hade med mig kameran till göteborg så tänkte lägga upp lite bilder som jag fotade. I detta inlägget blir det bilder från första dagen då vi var på liseberg.
Vi började dagen med att ta tåget som gick så tidigt som fem på morgonen. Tröttheten kom senare, vi kommer till det. När vi sedan kom fram i göteborg så skulle vi lämna vår packning hos vår farbror så vi tog spårvagnen dit. Vi lyckades dock ta spårvagnen åt fel håll så det slutade med att vi åkte spårvagn i en timme innan vi var framme hos honom. 
Sedan åkte vi vidare till Liseberg!
Vi åkte massvis med karuseller hela dagen vilket var skitroligt! Till en början var det knappt något folk alls, så alltså knappt några köer. Sedan så kom det mer folk framåt kvällen. 
Vi käkade på Äteriet som var något snabbmatställe. Jag köpte en kycklingtallrik som var sjukt god. Däremot kanske inte det nyttigaste. Det var efter det här som tröttheten kom! Världens matkoma och senare på dagen när vi satte oss på en bänk på Burger Kings uteservering så lyckades jag även somna. 
När klockan sedan var runt tio kände vi att vi var rätt trötta och nöjda så då tog vi spårvagnen till vår farbror och sov där.