Johanna Andersson

Annsie träning dag 1

Första dagen för Ann-Sofie idag. Jättebra träning verkligen. Vi jobbade med att hästarna skulle ha kvar sin framåtbjudning när de kommer genom svängen, men även på rakt spår.
För det första var Farinelli som en tickande bomb att sitta på. Han hade sån sjuk energi och blev springig och dragig. Det kändes som han skulle explodera vilken sekund som helst. Tror att det beror på kylan som är just nu, men det kan också bero på att vi fick köpa ett mer proteinrikt foder till honom som det är mer energi i. Fodret som han egentligen brukar gå på var verkligen slut överallt...
För det andra så var han sjukt tittig på allting. Från början var det en hörna i ridhuset som var läskigt, sedan när det var ok så var det bockarna som vi skulle komma på som var läskiga. Han överhoppade sig som bara den och sedan stack iväg från mig. Efter bockarna var det ett litet hinder med infångare som var läskiga. Kollade massor på det och sedan var det samma process där som på bockarna.
Han gjorde övningen helt okej tillslut, men jag är verkligen inte nöjd. Snarare så missnöjd som man kan bli. Jag blir så himla trött på honom när han är såhär. För jag vet att han inte är såhär egentligen. Men nya tag imorgon. Då är det banhoppning!